Google

Kick Boks'ta altın madalyalar rize'nin oldu !

sait | 10:00 | 0 yorum

Kick Boks 2014 faaliyet programında yer alan K1 Low Kick Fulkontak Büyükler ve Gençler Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda sporcular iki altın ve bir bronz madalya ile Rize’ye döndüler.Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun Gaziantep'te düzenlediği Bay-Bayan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Rize’yi temsil eden sporcular 48 kg’da Binnur Sakal, Türkiye 1.si, 51 kg’da Gökhan Zorlu, Türkiye 1.si ve 71 kg’da Miraç Gencebay Türkiye 2.'si oldu.Şampiyonaya katılan sporcular, antrenörler Ahmet Cebir ve Ergün Çakmakçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
İl Müdürü Çelik, yaptığı açıklamada, “Son dönemlerde sporcularımız aldıkları başarılarla kendilerinden söz ettiriyor. Türkiye Şampiyonasında derece alan sporcularımız ilimizi ve Türkiye’yi İspanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında temsil edecekler. İnanıyorum ki Avrupa Şampiyonasında Milli Takım olarak bütün sporcularımızla adımızdan söz ettireceğiz. Bu Şampiyonada başarı elde eden sporcularımız ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyorum” dedi.
Kick Boks antrenörü Ahmet Cebir, ise açıklamasında, “Çok güçlü rakiplerimiz olmasına rağmen sporcularımız çalışmalarının karşılığını yaptıkları mücadeleyle gösterdiler. Final karşılaşmalarını da kazanarak ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Buradaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İleriki günlerde kamp hazırlıklarımız başlayacak. Katılacağımız Avrupa Şampiyonasında da Türkiye’yi en şekilde temsil etmek istiyoruz. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Çelik’e ve bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyorum” diye konuştu.

Category: , ,

0 yorum